Arată-i cât de mult o iubești. Dăruiește-i un zbor cu elicopterul

elicopterulAm spus de multe ori faptul că în ziua de azi, cadoul a devenit ceva foarte banal. Atunci când vine ziua ta, parcă știi dinainte ce urmează să-ți aducă fiecare prieten în parte, inclusiv iubitul/soțul. Ei bine, lucrurile nu trebuie să stea chiar așa dacă nu dorești banalitate. Poți să alegi niște cadouri inspirate pentru EA cu ajutorul internetului. Procedura este destul de simplă și diversitatea este la ea acasă. Cel mai tare cadou pentru ea mi se pare un zbor cu elicopterul în jurul capitalei.

Să vezi Bucureștiul de sus este o senzație unică. Știu că nu multi dintre voi ați avut ocazia să zburați cu elicopterul. Credeți-mă, nu se compară niciodată cu avionul. Cu avionul știu că ați mai călătorit, însă în momentul în care te urci în elicopter, alte sunt posibilitățile. Zborul este mult mai lent, la o altitudine mult inferioară celor 10.000 de metri ai avionului și te poți bucura de priveliște. Este o senzație unică, este o senzație pe care nu o vei uita niciodată.

Ei bine, dacă vei dărui un zbor cu elicopterul, va fi mai mult de cât cadoul perfect. Gata, ajunge cu banalitatea, ajunge cu parfumurile, hainele, bijuteriile. Chestiile astea i le dăruiești an de an și nu prea reușesc să stârnească amintiri de lungă durată. Unii spun că e bine să dăruiești lucruri de care omul se poate folosi dar nu totul se rezumă la utilitate în viața asta. Amintirile, bucuriile, senzațiile sunt de asemenea lucruri de care trebuie să avem grijă.

Mereu am fost de părere că amintirile sunt cele care cântăresc mai mult ca orice. Viața asta nu se rezumă doar la lucruri materiale. În plus, o asemenea escapadă cu elicopterul nu este scumpă deloc, există cadouri mult mai scumpe pe care le poți cumpăra fără să bifeze și adrenalina printre beneficii. Eu unul dacă aș avea posibilitatea să comand asemenea lucruri la Severin nici nu aș sta pe gânduri, cei din București chiar se pot bucura de această ispravă cu elicopterul și eu zic că-i momentul perfect pentru a profita de oportunitate.

Leave a Reply