Are nevoie iPhone 5 de o husa de protectie?

In ultimii ani, preturile pentru telefoanele mobile de top au inceput sa creasca din ce in ce mai mult si asta din cauza faptului ca inglobeaza din ce in ce mai multa tehnologie de varf care dupa cum stim cu totii, nu poate sa fie ieftina in nici un caz. Pe masura ce tehnologia a avansat, a aparut si un strat de sticla din ce in ce mai rezistent numit Gorilla Glass ce acopera touchscreen-ul si il protejeaza de zgarieturi si lovituri. Am avut Gorilla Glass 1, 2, 3 si acum 4.

Telefoanele celor de la Apple nu fac exceptie de la aceste standarde si sunt construite foarte calitativ. Eu unul nu am nimic sa le reprosez si sunt la fel de rezistente la zgarieturi la fel ca orice model de telefon cu Android de top existent astazi pe piata. Atunci, ce rost mai are oare husa? Ei bine husa are un rol protector impotriva cazaturilor. Una este sa ti se zgarie telefonul si alta este sa ti se sparga. Atata timp ca telefoanele moderne inclusiv cele de la Apple au in componenta foarte multa sticla, e clar ca sunt supuse acestor riscuri si in acest caz, husa de protectie este minunata. Aveti aici o husa de iPhone pe care eu unul o consider destul de buna si pe care am cumparat-o si eu in trecut.

Din pacate, putini dintre noi se gandesc la protectia telefonului mobil si din aceasta cauza cozile la service sunt destul de mari. Practic, de cand au inceput sa se fabrice telefoane mobile cu foarte multa sticla in carcasa, service-urile GSM au explodat. Nu trebuie sa fii Einstein ca sa iti dai seama de ce anume s-a intamplat acest lucru. Oamenii sunt oricum numai precauti nu. Nu au grija de telefoanele lor, nu au grija de accesoriile telefoanelor. Bine, accesoriile sunt mult mai ieftine. De exemplu, gasesti incarcator pentru iPhone 5 cu maxim 50 de lei pe gsmnet.ro. Cred ca mai multa precautie nu ar strica, insa in cazul in care patiti ceva cu al vostru smartphone, nu disperati, exista solutie pentru orice.

Leave a Reply