As avea nevoie de o zi care sa aiba 30 de ore, nu doar 24

De multe ori mi-am dorit ca ziua sa poata fi lungita, intrucat cele 24 de ore nu imi sunt de ajuns. Am avut zile in care nu am reusit sa alerg la padure de cat 30 de minute, intrucat celelalte 30 de minute pe care mi le-as fi dorit sa le raman in plus erau cruciale pentru a termina unele proiecte incepute de dimineata. Chiar stau destul de prost cu timpul si nu cred ca sunt singurul care intra la munca de dimineata si iese noaptea.

Pacat ca nu putem sa facem o magie prin care sa lungim ziua. In loc de 24 de ore sa o facem de 30. Unii incearca sa o lungeasca dormind mult mai putin, insa nu va recomand. Ca sa dati cele mai bune rezultate la munca, trebuie sa dormiti suficient, sa aveti o minte odihnita. In plus, oboseala acumulata nu are cum sa rezulte in ceva pozitiv. Deci, daca ziua nu merge lungita prin magie sau prin somn mai putin, atunci cum putem face?

Ei bine, nu avem solutie de cat sa ne organizam mai bine si sa incercam pe cat posibil sa eliminam timpii morti. Mie imi e tare dificil sa ma organizez si cred ca nici agenda clasica nu poate sa mai faca minuni. Despre agenda electronica de pe smartphone nu mai vorbesc, sunt o alegere foarte proasta cel putin pentru mine. Nu am reusit deloc sa ma descurc pentru ca se tasteaza destul de dificil pe touchscreen si daca ai o idee mai lunga, o sa ai probleme destul de mari sa o duci la bun sfarsit fara sa te enervezi de tona de timp care iti ia pana scrii totul…

Leave a Reply