Așa bă, să vă suiți pe scenă cu mașina dacă se poate

De ieri au început Zilele Severinului. Da, odată cu Sf. Gheorghe. Așa e tradiția pe la noi că cică Sf. Gheorghe este ocrotitorul orașului. În fine, ca de obicei, scena se pune pe la Carrefour,  în parcarea aia imensă că și așa e goală 80% din suprafață mereu.  Ceea ce mă face să râd cu un ochi și să plâng cu celălalt este comoditatea oamenilor. Veți înțelege imediat despre ce este vorba…

An de an acolo se pune scena și e clar că nu vor încape în acea parcare, fiind deja tixită cu mașini ale celor care se duc să facă cumpărături pentru Paște, restul mașinilor din Severin și din județ, că vin la sărbătoare din tot județul nu doar din oraș. Ceea ce mă depășește este de ce toată lumea se încăpățânează să se ducă cu mașina acolo și să o parcheze cât mai aproape de scenă. Eu chiar mă amuz când îi văd.

Sunt penibili, proști și foarte foarte comozi, leneși. Vor să stea cu mașina în fața scenei dacă se poate, e incredibil. Și nu e vorba că au fost luați prin surprindere de spațiul în care se organizează pentru că se întâmplă de vreo 5 ani povestea asta și an de an, se repetă isprava leneșilor. Cred că așa ne caracterizăm noi ca și județ, un județ de nesimțiți leneși sub care pute pământul pe lene și care vor să vadă concertul din mașina pusă în fața scenei.

Eu unul chiar m-am amuzat astăzi să văd proștii cum dau târcoale de 10 ori parcării în speranța că doar doar vor găsi ceva disponibil. Normal că nu găseau, pierdeau câte 30 de minute printre rândurile cu mașini pentru ca la final să lase mașina tot la dracu-n praznic și să vină pe jos la spectacol de la 2 kilometri. Păi nu era mai bine să lase mașina acolo din start sau dacă sunt din oraș, să fi venit pe jos?

Leave a Reply