Așa părinți, așa copii – cazul Dorel

De multe ori mă mir de răutatea și obrăznicia, de gradul de analfabetism al copiilor/tinerilor din ziua de azi dar stați așa, că nici cu părinții lor nu mi-e rușine. Din curve și bețivani ce-ați vrea fraților să iasă? Academicieni? În niciun caz iar în cele ce urmează veți vedea un exemplu de „părinte modern” care scrie „Să vă trag la m*ie” pe Facebook, la postări care nu-l privesc și nu-l afectează cu nimic.

El este Dorel, probabil nume predestinat, și omul dorește cu orice preț să arate tuturor, prietenilor de pe Facebook, rudelor, inclusiv copiilor faptul că știe să vorbească mai ceva ca țiganii. Cum să scrii frate așa ceva online, unde te vede toată lumea, mai ales copii tăi care sunt cât tine de mari? Asta este educația pe care le-ai dat-o lor? Probabil că da… E incredibil câtă prostie zace în acest popor… E incredibil…

Păi ce să ne mai așteptăm de la tânăra generație dacă părinții lor sunt așa? Ăștia sunt genul acela de oameni care după Revoluție au înțeles libertatea exact așa cum i-au dus capul și au devenit super golani. Problema e că deși au înaintat în vârstă, mintea lor nu a mai evoluat cu nimic.

Degeaba acest Dorel are mai bine de 40 de ani, tot minte de 16 ani are. Cred că eu nici la 16 ani nu scriam asemenea idioțenii pe net, unde aș fi știut că mă vede toată lumea, neamurile, prietenii, etc… E trist să vezi chestia asta pentru că realizezi încă o dată faptul că țara asta nu mai are scăpare. Cu asemenea oameni care dau naștere la rândul lor altor needucați nu ai cum să faci treabă. E grav.

Leave a Reply