Asigurarea medicala de calatorie– primul pas pentru siguranta ta in tarile straine!

Asigurarea medicala de calatorie– primul pas pentru siguranta ta in tarile straine!

Vacantele in strainatate sunt preferate de catre toti cei care doresc sa faca shopping in prestigioasele magazine cu un mare renume in lumea fashionului sau de cei care adora sa cunoasca noi culturi si civilazatii. Insa, nu ii putem uita nici pe oamenii business, cei care calatoresc din tara-n tara in goana dupa noi colaborari cu diversi parteneri de afaceri. Cele mai frumoase calatorii pot fi cele realizate in Turcia, SUA, Canada, cat si in tarile europene, intrucat tinurile sunt nu numai atractive, ci isi valorifica si mai mult potentialul, raportandu-se la noile idei ale procesului de modernizare. Din aceste motive, tot mai multe persoane opteaza pentru astfel de locatii exclusiviste, insa un lucru pe care nu trebuie sa il uite acasa este asigurarea medicala de calatorie, primul pas pe care il vor realiza in vederea sigurantei propriei sanatati!

De unde iti poti achizitiona o asigurare de calatorie?

Cum modernitatea a atins intr-un grad mediu si tara noastra, oricand vreti sa plecati intr-o calatorie in strainatate, aveti posibilitatea de a incheia online asigurarea de calatorie. Acest lucru este posibil daca veti alege sa colaborati cu compania de asigurari Gothaer, cea care ofera in permenenta cele mai bune servicii asiguratilor sai. Asiguratorul Gothaer si-a castigat renumele in acest domeniu de profil datorita profesionalismului cu care isi intampina de fiecare data clientii, o trasatura pe care o pot detine doar cei au atentia focusata pe nevoile clientului. Astfel, asigurarea medicala de calatorie din oferta Gothaer se diferentiaza de celelalte polite disponibile in alte comapanii de profil prin prisma avantajelor suplimentare pe care le ofera. Aici se incadreaza posibiliatetea prelungirii asigurarii de calatorie in momentul in care deja sunteti in strainatate, emiterea politei in cel mult 4 saptamani de la plecarea in strainatate(in cazul in care acest aspect a fost omis) si valoarea francizei pe eveniment (acesta avand valoarea zero).

Care este pretul asigurarii medicale de calatorie?

In functie de serviciile oferite, pretul asigurarii medicale de calatorie variaza de la un caz la altul. Insa, pentru ca fiecare utilizator sa aproximeze investitia pe care o va realiza, Gothaer dispune de un calculator online pentru calcularea finala a pretului asigurarii medicale de sanatate pentru care va opta. Astfel, atunci cand veti dori sa va asigurati calatoriile in strainatate prin achizitionarea unei astfel de polite, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la una dintre companiile de asigurari care va informeaza inca de la inceput valoarea financiara a repectivei investitii.

Asigurarea de calatorie se plateste online

Una dintre cele mai frecvente modalitati de plata este cea realizata online! Motivul pentru care puteti folosi acest sistem este unul destul de simplu: este mult mai usor sa emiteti si sa platiti online asigurarea de calatorie decat in cazul in care veti fi pusi in situatia de a merge la sediul filialelor fizice.

Leave a Reply