Asta înseamnă să fii român și să stai la bloc

Ia priviți fraților ce minunăție de fațadă. Exemple din acestea vedeți peste tot în România, sunt la orice pas și demonstrează cel mai clar lipsa de unitate și de bun simț a românilor. Da, o scară întreagă a decis că e benefic și de bun augur să izoleze acel perete, doar vecinul de la 3 a spus probabil că nu, lui nu-i trebuie izolație cu polistiren. Pe fiecare scară de bloc există câte un asemenea om cu care orice ai face, nu vei putea niciodată să te înțelegi. Rezultatul? Priviți și voi, spuneți și voi, dacă mai e ceva de spus adică. O fațadă întreagă de bloc arată ca la țigani tnx to mister de la etajul trei. Nu frate, că dacă asta e țară de oameni normali la cap, eu mă fac popă.

Acesta este unul dintre motivele pentru care eu unul nu vreau să mai stau niciodată la bloc. Mereu apare un asemenea individ care se pune cur în drum pentru toți ceilalți și pe care nu-l poți convinge nicicum că e mai bine cum zici tu. Acești oameni care cred că s-au născut înzestrați cu adevărurile absolute ale lui Dumnezeu sunt o rușine pentru societatea din care fac parte și cred că ar merita scoși din societate și exilați undeva prin sălbăticie, poate o să le fie mai bine acolo dacă între alți oameni nu le place de nici o culoare. E strigător la cer și absurd în același timp.

Voi aveți povești de-astea cu vecini imposibili? Sunt tare curios să le aflu. Bineînțeles că mai există explicații conform cărora acea fațadă arată cum arată dar să fim serioși, nu cred că vecinul de la 3 a izolat pe interior, nimeni nu face așa ceva în România…

Leave a Reply