Atunci când ai X5 și vorbești cu „să moară mama”

M-am săturat să mai văd cocălăreală fraților. Eu nu mai pot cu golănașii ăștia care cum dau de prosperitate pentru câteva luni, cum se crede adevărați regi. Cumpără toate cazanele pe care străinii le-ar duce de obicei la gunoi și se dau atât de importanți, încât ai zice că sunt cel puțini milionari în Euro. Eu unul am ajuns la concluzia că tinerii din ziua de azi, nu toți dar o bună parte, au un singur scop în viață: să-și cumpere o mașină cât mai mare și cât mai scumpă.

Că s-a umplut țara de cazane de UK, numai X5, A6, A8, niște prostii de mașini cu motoare care consumă de rup dar care dau bine la rude. Să vadă domne rudele și vecinii că lui X care a plecat afară îi merge bine. Cum să vadă cartierul că el a făcut bani dacă nu vine cu cel puțin un X5 din 2003-2004?

Sau cu un Audi A6 cu volan de UK? Băi nene și când asculți cum vorbesc oamenii ăștia te crucesc, majoritatea sunt niște semi analfabeți. Chiar recent l-am auzit pe unul cum povestea cu „să moară mama” și doar ce coborâse dintr-un X5 cu numere de Franța, modelul antic de X5 bineînțeles.

Nu știu frate, de unii nu se prinde civilizația cum nu se prinde apa de pește. Oricât ar sta pe-afară nu se cizelează și ei deloc, din contră parcă se chinuie să păstreze în ei tot ce-i mai rău, toate apucăturile nasoale pe care le cunoaștem cu toții în România.

Leave a Reply