Au început să apară tarabele cu nimicuri ieftine prin oraș

Mai sunt vreo 2 săptămâni până la 1 martie și pe la colțurile străzilor au început deja să apară tarabele cu nimicuri ieftine, aka mărțișoare. Din punctul meu de vedere, fiecare e liber să facă ce vrea dar nu înțeleg de ce nu au scos acele tarabe imediat după Crăciun?

Sau știți ceva, cred că nu ar fi trebuit să le strângă niciodată. Eu dacă eram în locul lor le lăsam acolo și pe vară și pe iarnă că oricum venea din nou 1 martie, nu? Stăteam acolo și vindeam mărțișoare în ajun de Crăciun, și așa nu aveam ce face acasă.

De ce mă enervează aceste tarabe? Mă enervează că toate au aceeași marfă, toate au aceleași prețuri, toate sunt de aceeași calitate execrabilă. Nu vezi niciodată nimic interesant acolo, ceva care să merite investiția. Aceleași nimicuri cu 1 sau 2 lei sunt afișate încă de acum pe la colțurile străzilor.

Din păcate nici prin hipermarketuri nu vezi ceva mai interesant. Am fost anul trecut pe la Carrefour și nu am reușit să cumpăr nimic mai mult de o simplă felicitare. Am zis că decât să mă duc la o femeie cu o mizerie de mărțișor de-un leu, de care mai mult ca sigur are podul plin, mai bine cumpăr o felicitare în care scriu eu un mesaj sincer. Cred că orice femeie o să fie mult mai mulțumită de acest mesaj sincer pe care-l poate păstra cât mai mult timp într-un loc special. O felicitare micuță nu ocupă spațiu, nu este voluminoasă precum acele cutii imense numite „mărțișoare”. Păi mai mare cutia decât ce-i înăuntru de 50 de ori. De ce ar da cineva asemenea mărțișoare cuiva, nu pot să-mi explic.

Leave a Reply