Avantajele statiei de calcat cu aburi de la Philips

Calcatul hainelor trebuie sa atinga un nou nivel odata cu evolutia noastra ca societate. Fierul de calcat este printre noi de zeci si chiar sute de ani daca ne gandim la cele fiare de calcat in care se puneau carbuni, asa ca nu cred ca sunt singurul care s-a gandit pana acum la evolutia fierului de calcat. Trebuie sa precizez ca hainele moderne sunt tesute din materiale destul de pretentioase si e nevoie uneori de ceva mai mult de un fier de calcat pentru a nu le deteriora in procesul de calcare.

Avantaje statie de calcat cu aburi de la Philips

  • Imposibil sa arzi hainele. Cred ca toata lumea a avut cosmaruri cu haine arse cu fierul de calcat. Nimic nu poate sa fie mai aiurea de cat sa iti arzi bluza preferata.
  • Blugii de matase pot fi calcati fara sa mai setezi temperatura, stim cu totii cat de pretentioase sunt anumite haine.
  • Cand depunerile de calcar trebuie indepartate, primesti mesaj direct de la statia de calcat asa ca nu trebuie sa stai cu grija calcarului de, functie foarte utila.
  • Modul TURBO iti garanteaza cea mai rapida calcare a hainelor din lume. Statiile de calcat cu aburi de la Philips au acest titlu de ceva vreme si-l poarta cu mandrie. Totul se intampla din cauza presiunii aburilor care ajung pana la 7.2 bari.
  • Se opreste singura dupa 10 minute, s-a zis cu grija fierului de calcat uitat in priza in casa.
  • Greutate foarte redusa, gospodinele mai slabute nu vor avea probleme si nu vor obosi in cazul in care vor avea ceva mai mult de calcat.

Daca am reusit sa va captez atentia, puteti vedea pe Philips.ro toate specificatiile. Cu siguranta cei care vor achizitiona un asemenea aparat vor fi destul de multumiti, drept dovada feedback-ul clientilor de pe pagina de produs. 19 comentarii pozitive nu sunt de ici de colo si cred ca Philips nu face nimic altceva de cat sa duca fierul de calcat la nivelul urmator. Sunt sigur ca pe masura ce oamenii isi vor dori mai multa calitate, aceste statii cu abur de la Philips vor deveni din ce in ce mai cunoscute.

Leave a Reply