Avantajele tiglei metalice

De cele mai multe ori observam ca in Romania se construieste foarte mult, insa fara randament. Ce inseamna randament in constructii? Ei bine, in primul rand inseamna o constructie sanatoasa, o constructie care nu depaseste bugetul. Daca v-ati apucat vreodata sa construiti o casa probabil ati vazut ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar bugetul alocat inital constructiei a fost depasit cu mult. Asta inseamna sa construiesti fara cap, sa nu apelezi la profesionistii din domeniu. Foarte multi se feresc sa angajeze o firma de constructii pentru ca se tem de costuri, insa in realitate se intampla exact pe dos. Cei care semneaza contract cu o firma ies bine cu socotelile pentru ca firma cu pricina face un necesar de materiale la inceput, apoi daca nu se incardeaza plateste din propriul buzunar materialele extra.

Alaturi de fundatie, acoperisul este cea mai importanta parte a casei. Acesta te va proteja de apa, de caldura, de grindina, vant si toate cele. Nu exista casa fara acoperis si fiind considerat un punct slab al casei, acesta trebuie sa fie strasnic construit.

Cand am renovat casa de la tara, cea in care au locuit bunicii, am scos vechea tigla ceramica si am inlocuit-o cu tigla metalica. De ce am ales aceasta varianta? Ei bine, la orice vant mai insistent, dispareau cateva bucati de tigla de pe casa. Nu inteleg de ce, probabil constructia acoperisului avea un defect pe undeva si ma trezeam cand imi e lumea mai draga cu tigle lipsa.

Care sunt avantajele tiglei metalice?

  1. Finalizarea rapida a acoperisului. Una e sa pui bucatica cu bucatica acoperisul si alta e sa pui cate 2 metri 2 metri. Casa de la tara nu necesita atata atentie astfel incat sa pierd 2 zile cu aranjarea tiglei.
  2. Tigla metalica este fixata cu suruburi de acoperisul in sine, asa ca nu au cum sa mai zboare de acolo cand imi e lumea mai draga.
  3. Aspectul modern este destul de important pentru unii. Tigla ceramica isi pierde in timp din culoare, insa cea metalica ramane aceeasi pentru destul de multa vreme. Click pentru tigla metalica de calitate.

Karatmetal.ro este una dintre putinele magazine online din Romania capabile sa vanda o tigla metalica de calitate, care sa faca fata intemperiilor, cu o durata de viata mult peste medie. Orice om care isi construieste sau isi renoveaza casa nu doreste sa umble la acoperis in fiecare an, asa ca o tigla de calitate te va scuti de aceasta corvodata.

Leave a Reply