Avantajele unui expresor de calitate

Cafeaua pentru noi, romanii, este sfanta. Cred ca daca am avea de ales in religie, am alege sa ne inchinam la Sf. Cafea in loc de orice alt sfant. Mai in gluma, mai in serios, cafeaua pentru noi este foarte importanta si o folosim pe post de baterie la inceput de zi. O doza de energie care sa ne asigure o zi excelenta pe parcurs.

Evident, unii nu se limiteaza doar la o cafea, bea si cate doua sau trei, despre acestia o sa discutam in cele ce urmeaza. De multe ori nu avem de-a face cu un abuz, intrucat cafeaua este foarte slaba si devine mai mult o supa de cafea de cat o cafea in sine.

In principiu, nu ai nevoie de multe cafele intr-o zi, ai nevoie de una si buna si singura modalitate pentru a obtine aceasta cafea ramane expresorul. Si atentie, nu orice expresor. Pe piata exista multe modele si au niste preturi care mai de care mai ciudate si mai tentante. Nu uitati ca aici discutam despre o cafea de calitate superioara.

De exemplu, pe www.philips.ro o sa vedeti o gama variata de expresoare de calitate capabile sa ofere cafeaua despre care va povesteam mai sus. E nevoie de o mica investitie, insa va sigur ca dupa o cafea buna o sa va piara cheful de a doua sau chiar a treia cafea.

Expresorul iti prepara cafeaua mult mai repede si mai comod, mai ales daca discutam despre unul precum cel de aici. Gama SAECO de la Philips a reusit intotdeauna sa surprinda prin calitate, rafinament si nu in ultimul rand, utilitate. Te scuteste de efortul de a pune apa la fiert in ibric, deranj, nevoia de a spala vase si asa mai departe.

Cafeaua in secolul 21 trebuie preparata rapid si comod. Nu exista motive pentru care sa ramai adeptul cafelei la ibric din moment ce expresorul reuseste sa iti prepare o cafea mult superioara. Dupa cum stiti, nimic nu s-a inventat degeaba, s-a inventat cu scopul precis de a servi unui scop, de a usura o munca, o viata si cred ca expresoarele reusesc sa faca asta cu brio.

Leave a Reply