Avarie la începător

Ieri seară mi s-a făcut o foame de lup. N-am mers să dau iama la oile cuiva, am zis să fiu un lup modern să să-mi iau un hamburger. În Severin, nu sunt prea multe locațiile din care mă încumet să cumpăr și asta din pricina celor care prepară sandvici-urile. 90% dintre fete sunt niște mironosițe care încearcă pe cât posibil să nu-și rupă unghiile atunci când strâng de tubul de maioneză. E clar că asemenea personaje nu vor fi prea atente cu igiena incintei și automat pot apărea surprizele.

În fine, nu asta e problema. Chestia e că chioșcul din care am ales să cumpăr aseară un sandvici se află pe o stradă destul de îngustă și dacă cineva parchează o mașină de-an pulea acolo, restul participanților la trafic nu prea mai au loc. În plus, există foarte multe panouri care interzic asemenea manevre în acea zonă. Ei bine, aseară a venit cineva să cumpere tot un sandvici, și a lăsat mașina pe avarii ca și cum gestul lui ar fi spus „STOP JOC”, permițându-i să parcheze unde vrea el.

Ce m-a șocat pe mine nu a fost tupeul lui de țăran jegos, ci faptul că era începător. A coborât din mașină un puțoi de vreo 18 ani alături de ceva prieten de-al lui de-aceeași vârstă și au venit înspre chioșc să-și cumpere de mâncare. Eu unul nu pricep chestia asta, cum poate un începător să facă intenționat chestia asta? Probabil l-au învățat părinții, altfel nu-mi explic. La școala de șoferi clar nu a învățat să parcheze unde nu e voie și să pună avariile.  I-am auzit și vorbind pe cei doi tineri care au coborât, semi analfabeți amândoi și golănași de 2 lei. Ăștia sunt tinerii din ziua de azi?

Leave a Reply