Avem contabilitate online

Imi aduc aminte de vremurile in care nu existau calculatoare si internet. Atunci, contabilitatea se tinea cu pixul si registrul si multi spun ca era mult mai simplu de cat in ziua de azi. E drept, cei care au crescut in alte timpuri se adapteaza mult mai greu noului, insa nu au incotro. Oamenii sunt fiinte adaptabile oricat ar incerca unii sa sustina contrariul dand exemple batranii din parcuri si chestii de genul.

Intr-adevar, batranii au ramas incastrati in lumea lor, poarta aceleasi haine ca pe vremea lui Ceausescu insa trebuie sa intelegem si puterea lor financiara. Atunci cand ajungi la pensie nu prea iti mai permiti asa multe.

Avem contabilitate online in ziua de azi, evolutia societatii a condus catre aceasta oportunitate. Tehnologia este menita sa te ajute in munca pe care o faci, nu sa te incurce. Acesta este unul dintre motivele din cauza carora unii nu se pot adapta vremurilor pe care le traiesc, nu pot sa priceapa faptul ca inovatia are ca scop principal simplificarea lucrurilor.

Cred ca toata lumea este de acord cu faptul ca tehnologia a simplificat si contabilitatea. Ii inteleg pe cei care spun ca era mai bine cu registre, insa e clar ca cei care au apucat registrele au ceva ani buni, majoritatea lor se adapteaza cu greutate noilor tehnologii. Nu cred ca poate sa fie mai dificil cu un calculator care face aproape toata munca in locul tau. Problema este ca cei in varsta nu pot sa inteleaga modul de functionare al calculatorului.

Sunt de parere ca cei care vor cu adevarat sa invete, invata orice. Oamenii retrograzi sunt de obicei aceia care nu vor sa se schimbe, oamenii care refuza sa iasa din lumea lor si sa traiasca in cea cotidiana. Contabilitatea tinuta online nu face altceva de cat sa simplifice lucrurile. De ce sa te intalnesti direct cu contabilul cand poti trimite de acasa toate actele scanate sau prin curier? Dupa cum spuneam, tehnologia nu face altceva de cat sa simplifice lucrurile si sa ne aduca un plus de timp liber, timp tot mai putin pe masura ce avansam ca societate.

Leave a Reply