Avem nevoie de industrie makeup sau e totul o prostie?

Din punctul meu de vedere, industria makeup nu face de cât să ne îndepărteze mai mult de natural și de frumosul pur și să ne atragă mai mult înspre narcisism și înspre ideea de perfecțiune. Da, nu-mi plac femeile care se boiesc, adică se machiază excesiv și destul de vizibil pentru a avea acel aspect de păpușă Barbie imaculată, impecabilă. Eu nu-mi doresc o femeie perfectă alături, ci una normală și sunt de părere că în ziua de azi femeile normale sunt pe cale de dispariție. Toate vor să arate cât mai bine pentru că este singurul mod prin care pot să iasă în evidență.

Bărbații din ziua de azi poartă vina pentru faptul că femeile sunt atât de disperate după perfecțiune. Dacă nu ar fi fost atât de pretențioși, dacă nu ar fi fost atât de ahtiați după frumos și ar fi fost ceva mai oameni, cu siguranță femeile nu ar fi ajuns în ziua de azi să fie orice numai ele nu. Practic femeile din ziua de azi sunt 2 în 1, ca Nescafe. Una înainte de machiaj, una după. În cele mai multe cazuri femeile sunt de nerecunoscut după ce își dau jos machiajul. Trăim într-o societate tare ipocrită, nu? Dau cel puțin așa pare din punctul meu de vedere.

Oamenii nu vor să mai fie ei, vor să se ascundă și o fac cu ajutorul industriei makeup. Totul este o prostie. Mai nou, au apărut și blogurile de narcisiste numite bloguri beauty, care nu fac altceva decât să propovăduiască ideea de frumos drept literă de lege în mințile femeilor destul de prostuțe din România. O spun cu un oarecare regret pentru că-mi doresc femei inteligente iar femeile inteligente resping machiajul. Și nu le prea găsesc… Se prea poate să fie pentru că au înțeles nu acest truc nu ține loc de nimic altceva.

Leave a Reply