Avem un site oficial Charm Studios

Toti o sa intrebati ce este Charm Studios? Charm Studios este o companie ce se ocupa cu videochat… Stiti voi, acea ocupatie considerata mai mult de cat obscura de cei cu minte putina sau prost informati. In ziua de azi e din ce in ce mai dificil sa faci rost de bani si mersul pe centura in strainatate nu e o solutie daca esti femeie. Stiu ca suna urat ce spun, insa e un adevar pe care nimeni nu il poate contesta si o sa explic in cele ce urmeaza de ce s-a ajuns in aceasta situatie, de femeile ajung sa se prostitueze in strainatate.

  1. In primul rand, totul dar absolut totul pleaca de la educatie. Atata timp cat sistemul de invatamant romanesc o sa ramana aceeasi umbra cenusie ce alunga elevii cu plictiseala lui in loc sa ii atraga, nimic nu se va schimba. Scoala este cea care are rol de formare a individului inca din primii ani de viata, asa ca e destul de usor sa o iei pe o carare gresita si sa alegi sa-ti castigi traiul pe urma celei mai vechi meserii din lume. Bineinteles ca nu ai niste valori etice bine puse la punct, niste valori care sa te traga de maneca si sa-ti spuna ca nu e bine ceea ce faci…
  2. In al doilea rand, discutam despre bani aici… Romania este o tara extraordinar de saraca. De fapt, suntem cea mai saraca tara din Uniunea Europeana si cu toate acestea, trebuie sa gasim un mod de a ne castiga painea de pe azi pe maine. Locuri de munca bine platite care sa iti asigure acest trai decent in Romania, nu prea sunt. Sau daca sunt trebuie sa fii foarte bine pregatit, cei fara scoala nu au nici o sansa. Asa ca, daca stau sa ma gandesc mai bine, 70% din elevii de liceu pica bacul cu brio… E clar ca multe fete se constituie parte in cele 70 de procente, fete care nu vor reusi sa isi gaseasca un serviciu din care sa poata trai, fiind tentate de prostitutia in tari precum Franta, Germania si mai ales Olanda.
  3. In al treilea rand, sa nu uitam de traficantii de carne vie… Practic, mii de fete le cad in plasa promitandu-li-se servicii in strainatate in agricultura si alte bazaconii de genul… Dupa cum spuneam, saracia ne impinge sa ne cautam norocul in tarile altora. Daca mai punem la socoteala si faptul ca suntem prea naivi, dezastrul este asigurat.

Pentru fetele care vor sa traiasca totusi in Romania decent, pot sa acceseze site oficial Charm Studios si sa se apuce de videochat. Nu o mai zic pe aia cu prejudecatile ca sunt satul de prosti si de mentalitati invechite. Se pot castiga bani frumosi, asa ca cine cred ca are mentalitate de vest, sa acceseze pentru mai multe detalii acest site oficial Charm Studios.

Leave a Reply