Balena albastră – soluția perfectă pentru a scăpa de idioți

Tot mai multe știri apar pe la TV în care adolescenți și-au pus capăt zilelor. Chiar dacă acest articol va suna macabru sau răutăcios, din punctul meu de vedere acel joc va aduce plusvaloare societății românești. Cu cât scăpăm mai rapid de proști cu atât vom avea o societate superioară, nu?

Acum vine întrebarea mea, cât de idiot trebuie să fii ca să te omori că-ți spune un joc? Ăștia sunt tinerii care fut vremea de-an pulea pe Facebook, nu au nici un fel de hobby în afară de selfie și de narcisism. Ce să facem noi cu acești tineri, noi ca țară? Nu sunt buni de nimic așa că, oricât de răutăcios ar suna, e mai bine că scăpăm de ei.

De vină pentru toate aceste probleme legate de sinucideri nu sunt alții în afară de părinți. Când tu dai naștere unui copil și ai impresia că tableta sau telefonul o să-l educe, ești un dobitoc. Și culmea, foarte mulți asemenea dobitoci aduc pe lume copii la fel de dobitoci ca ei, ce sfârșesc să-și curme viața pentru că așa le-a spus un ecran. Voi vă dați seama cât de distrusă e generația tabletă?

Așadar, lăsați fraților Balena Albastră în pace. Fiecare să facă exact atât cât îl duce mintea. Aici se vede de fapt cât de mult contează inteligența și părintele care să te educe. Că dacă te naște apoi îți pune o tabletă în brațe și nu-ți zice niciodată nimic, de unde să te dezvolți tu ca individ? Și stați calmi că nu e ceva de ieri de azi și doar în România. Din câte am înțeles, jocul acesta face victime peste tot în lume. Se pare că peste tot un lume sunt proști nu doar în România…

Leave a Reply