Banca perfecta (ING)

In urma cu cativa ani am avut buna inspiratie sa imi fac si eu un cont si un card la ING, la indrumarea unui amic. Ideea de a avea card la o banca fara ghiseuri mi s-a parut geniala. In principiu eu urasc sa stau la coada. Acolo unde vad ca e coada ma duc tot inainte si posibil sa nu mai revin niciodata. Si asta de multe ori din cauza functionarelor acre si artagoase care niciodata nu se uita la tine atunci cand le vorbesti, care intotdeauna iti vorbesc cu un aer de superioritate ca si cum ele ar lucra pentru CIA si tu ai fi un simplu muritor de rand neimportant a carui existenta depinde de ele. Ele detin dreptul tau la existenta in varful pixului si din aceasta cauza aroganta si superioritatea sunt litere de lege.

Imi place ideea de a te descurca singur, de a-ti alimenta singur contul si de a-ti retrage singur banii fara sa mai depinzi de nimeni. Imi place ca ma pot duce si la 10 seara sa alimentez contul prin internediul unui bancomat si nu depind de clasica ora 17 la care toate bancile dau cu cheia…

La mine in oras sunt doar 2 agentii ING adica 3 bancomate + inca un bancomat instalat in incinta Carrefour si mi se pare intr-un fel normal. Romania nu e tara celor care sa vrea sa invete lucruri noi, sau a celor care sa se descurce singuri. Tehnologia pentru multi e ceva de temut si prefera sa depinda de un borcan cu muraturi ce sta la un ghiseu a carui coada mai are putin si se vede din luna. Cozile la romani fac concurenta serioasa marezul zid chinezesc.

No Responses

Leave a Reply