Bani pe net. Se pot face sau totul este o mare minciună?

bani pe netDacă o să deschizi internetul și o să cauți pe Google sintagma „Cum să faci bani pe net” o să găsești sute de articole ce doresc să te convingă faptul că acest lucru este posibil. Dacă o să le aprofundezi o să vezi că de fapt nici unul nu-ți oferă o soluție concretă pe care să o poți pune în practică în secunda doi. Adevărul este că românii sunt mari amatori de făcut bani de acasă iar aceste articole care atrag atenția, din păcate nu oferă de cele mai multe ori și o soluție concretă iar întreg acest concept al banului făcut pe net capătă o alură de misticism, de genul lumii de dincolo, în care toată lumea crede dar nimeni nu s-a întors vreodată de acolo. Așadar, se pot face bani pe net sau nu?

Dacă ești în căutare de câteva modalități de a face bani de acasă trebuie să știi două lucruri: acestea există dar din păcate nu te vei pricopsi. De fapt aici este cea mai mare problemă a românilor care caută de muncă pe net. Ei vor ceva care să fie foarte ușor de făcut, ceva care să nu le ocupe foarte mult timp dar care în schimb să le umple buzunarele. Fraților, nu mai visați cu ochii deschiși la asemenea povești. Dacă vreți bani trebuie să munciți pentru ei și când spun muncă chiar mă refer la ceva de genul 7-8 ore pe zi, nu ceva de făcut dimineața în timp ce-ți bei cafeaua.

Dar cum poți mai exact să faci bani pe net?

Una dintre ele mai sigure metode este afilierea. Poate că ai auzit de Profitshare. Este vorba despre o platformă prin intermediul căreia faci rost de anumite linkuri. Aceste linkuri trebuie răspândite pe net sub o formă sau alta astfel încât să reușești să obții click-uri. Apoi, când cineva a dat click pe acel link și face ulterior cumpărături pe Emag sau pe alt magazin implicat în Profitshare, vei observa că vei primi în contul tău de afiliat o anumită sumă de bani. Repet, nu este vorba despre sume mari, dar adunate o lună de zile pot să fie bani frumoși. De exemplu la telefoane mobile primești cam 1% din valoarea acestora fără TVA. Dacă cineva își va cumpăra un telefon de pe Emag după ce dă click pe un link postat de tine pe un site, un forum, Facebook, etc, iar acel telefon costă 1000 de lei, tu vei primi (1000 – 19%) X 1% = 8.1 RON, din care vei rămâne la final de lună după plata taxelor și impozitelor cu 5.5 RON. (32% plătești impozite și contribuții către stat)…

Așadar, afilierea este o activitate de făcut bani pe net care funcționează dar care, are nevoie de mult timp și de răbdare. Puteți face bani dar nu vă așteptați la comisioane de sute de lei chiar așa din prima. Va fi un venit în plus la final de lună doar dar va fi unul real.

Leave a Reply