Banii rupti

Cine lucreaza in comert cu siguranta s-a lovit de problema banilor rupti. In principiu banii rupti nu sunt primiti de banca asa ca nimeni nu pare sa ii accepte. Recent a venit la mine un client care dupa ce a alimentat mi-a dat o bancnota de 50 de lei din care lipsea cam 1 cm patrat de plastic… ce as fi putut eu sa fac cu cei 50 de lei? Nimic… pur si simplu i-am scuns bine printre ceilalti bani de 50 de lei si sper ca atunci cand vor fi dusi la banca sa nu fie observati. Altfel o sa fiu nevoit sa ii pun de la mine.

Nesimtitul care mi i-a dat avea 2 bucati ambele rupte la fel si spunea ca asa i-a luat din bancomat. Mi se pare aiurea ca nu mi-a zis dinainte de a alimenta ca are banii rupti. Normal ca nu a spus ca l-as fi refuzat in proportie de 80%… avea posibilitatea sa sa il alimentez totusi daca imi spunea dinainte care e problema si incercam sa ii bag in topul ce merge sper banca in speranta bancnota nu va fi observata. Dar asa sunt oamenii in general, incearca sa isi atinga scopul indiferent de problemele pe care le produc altora. O sa incerc sa ii pun la bancomat la ING, poate ii accepta asa cum sunt in cazul in care or sa fie probleme.

Trebuie sa fie putina intelegere de ambele parti. Ii inteleg si pe ei ca primesc acei bani din bancomate dar si ei sa ma inteleaga pe mine ca risc sa ii pun din buzunar in cauzl in care se descoera la banca.

No Responses

Leave a Reply