Barbatul modern este intotdeauna aranjat

Societatea in care traim este destul de inclinata inspre cultul frumosului si sunt de parere ca suntem mai nevoiti ca niciodata sa avem o imagine impecabila. Stiu ca nu e in regula cu aspectul fizic ridicat la rang de cult, insa daca acestea sunt vremurile, nu putem sa ne impotrivim. Daca nu ne convine trebuie sa le acceptam. Din pacate, inca nu ne permitem sa parasim planeta in cazul in care nu ne convine civilizatia deja existenta aici. Poate peste cateva sute de ani o sa reusim sa ne urcam intr-o naveta spatiala si sa ne alegem ca destinatie o planeta putin mai normala de cat a noastra.

Pana atunci, trebuie sa avem grija de noi si imaginea noastra. Nu putem sa iesim pe strada nearnjati, nu putem sa mai fim neglijenti. Ideea este ca nu-i prea dificil sa ai grija de tine chiar daca esti barbat si nu ai obiceiul sa petreci ore bune in fata oglinzii. Exista de exemplu aparate de care te poti folosi fara mare efort si fara sa pierzi timpul. O sa trecem in revista in cele ce urmeaza cele mai importante aparate pe care barbatii le pot folosi pentru a se ingriji de propria imagine.

  • Aparat de tuns parul din nas si urechi. Va recomand pe cel de aici, este Philips si am incredere ca este ceva de calitate.
  • Aparat de barbierit din gama Shaver series 9000, Philips bineinteles. Barbieritul trebuie sa fie un obicei zilnic. Pe Philips.ro exista si alte modele in cazul in care aveti alte gusturi sau alt buget.
  • Aparat pentru ingrijirea corporala. Acele aparate cu ajutorul carora dai jos parul de pe corp, mai ales din zonele sensibile. Ingrijirea trebuie sa existe si in zonele in care nu se vad.

Acestea sunt cele mai importante 3 aparate pentru ingrijirea barbatului modern care nu ar trebui sa lipseasca din nici o baie. Nu costa mult si reusesc sa mentina o imagine impecabila pe care cu siguranta toti o vor observa si de ce nu, o vor admira. Societatea nu se rezuma doar la a scoate in evidenta defectele, poate sa si si laude atunci cand cineva iese in evidenta chiar si cu un look impecabil.

Leave a Reply