Boala banilor mari la prima ora

Romanii au o boala ciudata si cred ca am reusit sa o identific, se numeste prostie cronica si lipsa acuta de inteligenta. In fiecare dimineata pe la ora 5 si ceva plec de acasa deoarce incep munca la ora 6. E o patiserie in oras care deschide pe la ora 5 jumatate si merg acolo sa cumpar de-ale gurii pentru ziua in curs. Ai nevoie de ceva resurse atunci cand stai 16 ore la munca.

Nu de putine ori am avut oameni in fata mea la rand care veneau cu hartii de 50 de lei, de 100 de lei, chiar si de 200 de lei am vazut. Asta la ora 5 si 40 de minute. De unde pizda ma-sii isi imagineaza astia ca aia la o amarata de patiserie au sa schimbe 50 de lei la prima ora? Nicaieri nu se tin bani peste noapte. Cat de retardat sa fii ma sa te duci acolo pentru un corn care costa 1 leu si sa vrei sa platesti cu 50 sau 100 de lei. Aia poate fac 100 de lei pana la ora 10 si tu te duci la ora 5 acolo cu asemenea hartii?

Lume proasta si imbecila. Mai patesc si eu la munca cate-odata episoade de-astea. Vine sa bage gaz de 15 lei si da hartia de 100 de lei la ora 6 dinimeata. Nici nu il mai alimentez, ii aduc la cunostiinta faptul ca nu suntem banca sa rulam mii de lei pe ora si ii recomand sa se duca in alta parte.

Leave a Reply