Boala Smartphone

Nu cu multi ani in urma isi facea aparitia telefonul mobil. Era atat de mobil incat nu incapea in buzunar iar cu antena lui puteai lejer scoate ochii cuiva daca nu erai atent. Cu timpul s-a pus accent pe mobilitate si dimensiunile au scazut pana la un nivel acceptabil. Asta pana de curand.

In ultimii ani tendintele de miscorare a unor dispozitive ce nu prea mai indeplinesc rolul de telefon s-au cam evaporat. Noile smartphone-uri se bazeaza pe un ecran cat mai mare, atat de mare incat incep sa semene cu niste palete de ping-pong. Majoritatea celor care isi cumpara un smartphone il cumpara pentru a sta pe net nu pentru a vorbi la el pur si simplu.

Eu personal am un Sony Ericsson Elm de care sunt foarte multumit. Uneori inteleg necesitatea unui smartphone pentru ca am nevoie si de internet insa am decis sa nu fac acest pas din motive de siguranta. Mie imi cade telefonul pe jos in fiecare saptamana pentru ca si locul in care lucrez nu e tocmai farmacie iar eu sunt un blegoman de prima clasa. MA uitam pe internet in urma cu cateva zile si am avut impresia ca am gasit un telefon potrivit mie, si anume Samsung Xcover 2. Un smartphone rezistent la socuri. Nu vreau sa ma gandesc ce ar iesi daca mi-as cumpara un S3 si la vreo 3 zile mi-ar cade pe jos si s-ar crapa sticla. Nu sunt genul care arunca cu banii pe fereastra asa ca deocamdata raman la Elm-ul meu.

One Response

  1. roxy July 24, 2015

Leave a Reply