Bucataria perfecta

Luna trecuta am reusit sa renovez si eu bucataria. Era in plan de vreo doi ani aceasta operatiune, insa am fost nevoit sa o tot aman. In sfarsit, in Septembrie m-am apucat de treaba. Desi nu am fost liber decat 15 zile din 30, a fost o adevarata placere sa particip la renovarea propriu-zisa. Am avut un meserias care s-a ocupat 30 de zile iar eu am fost intr-un fel ajutorul lui. Intotdeauna mi-a placut sa invat lucruri noi si sa muncesc. Niciodata nu refuz sa invat un lucru la care nu ma pricep. Raspund de fiecare data provocarilor si astfel reusesc sa invat cate putin din toate.

Dupa ce am terminat cu tencuiala si cu zugraveala, a venit vremea sa montam mobila. Am comandat mobila noua, in ton cu nuantele camerei. Am cumparat un prajitor de paine verde pentru a reusi sa il integrez peisajului fara sa stric nimic. A urmat apoi un fierbator de apa cu care imi voi satisface mereu nevoile in materie de ceai si cafea si un storcator de fructe pentru dimineti pline de energie. Stim cu totii ca cel mai natural suc este acela provenit din fructul in sine. Tot ce cumparam din magazin cu eticheta de suc natural, sunt niste minciuni. Un storcator de fructe e minunat la casa omului.

Bucataria perfecta este aceea careia nu ii lipseste nici un aparat, nici o tigaie, nici o ustensila de care ai avea nevoie atunci cand gatesti. Multi s-ar grabi sa spuna ca e o investitie inutila, dar mie imi place sa gatesc. Daca stau mai bine sa ma gandesc, cred ca petrec undeva intre 2-4 ore zilnic in bucatatie atunci cand nu sunt de serviciu la job. Si nu privesc aceste achizitii ca pe o investitie, ci ca pe o vointa de a-mi face viata mai usoara si mai frumoasa. Si mai ales mai sanatoasa.

Leave a Reply