Cadoul, intre simbol si excentricitate

Prin cadou, arati celui de langa tine ca il apreciezi. De fiecare data cand primesc un cadou de la cieneva, apreciez in primul rand faptul ca persoana respectiva s-a gandit la mine, apoi faptul ca a pierdut din timpul sau pentru a merge la cumparaturi si in ultimul rand valoarea cadoului in sine. Intr-adevar, inca din cele mai vechi timpuri cadourile aveau insemn de simbol dar ce se intampla in zilele noastre cu ele? Capata ele cu totul alta nuanta sau trebuie sa ne bucure indiferent de valoare?

Pe masura ce avansam ca sociatate, incepem sa pierdem din sentimentalisme si sa fim inclinati mai mult inspre latura noastra materialista. De exemplu, putine fete mai gasesti in ziua de azi care sa aprecieze o floare sau mai bine gestul celui care i-o daruieste. Fetele nu mai gasesc nimic atractiv intr-o floare ce se ofileste dupa 3 zile, vor ceva mai mult.

Cu ocazia venirii primaverii, mi-am atintit pentru o clipa ochii la niste martisoare mai ciudate. E vorba despre niste cosuri speciale, ca de exemplu acesta. Am mai daruit in trecut cu ocazia Craciunului asemenea cosuri si cei care le-au primit au fost destul de multumiti. Mi se pare a fi cadoul perfect: nici ieftin nici scump, nici simbol nici valoare. Sunt exact intre. In plus, boutiquecadeaux.ro mi s-a parut un magazin serios, nu am avut probleme cu comanda.

Mie mi-ar placea sa primesc un asemenea cadou cu ocazia zilei barbatului, 9 martie. Inchipuita zi intr-adevar, insa traditia e traditie si cele 44 de pahare trebuiesc incercate. Pentru femei, cosurile cu vin par o alegere destul de buna. Vinul este o bautura destul de fina pentru ele si sunt sigur ca multe le vor aprecia. Nu avem nevoie de cadouri scumpe dar nici de lucruri fara de folos, parerea mea.

boutiquecadeaux

Leave a Reply