Un cadou perfect de Craciun pentru EA: un set perle naturale de cultura

Doar o saptamana ne mai desparte de Craciun si toata lumea incepe sa caute cadouri pentru cei dragi. Cei care doresc sa iasa in evidenta or sa caute intotdeauna sa fie originali si sa faca pe plac celor dragi in acelasi timp. Stiu ca e putin mai dificil, insa nu imposibil. Eu de exemplu m-am saturat sa cumpar acele lucruri banale si inutile pe care ceilalti le considera “cadouri de Craciun”. Imi place sa daruiesc ceasuri si bijuterii, am mai povestit asta in articolele trecute si nu va imaginati ca sunt multimilionar. Nu, dau cadouri doar persoanelor cu adevarat importante din viata mea.

Fii altfel, cumpara un cadou mai exclusivist

Anul acesta am gasit cadoul perfect pentru EA: un set perle naturale de cultura. EA este una singura, cea mai importanta femeie din viata noastra si trebuie sa ne aratam aprecierea tot anul, nu doar in preajma marilor sarbatori crestine cand cica ar trebui sa fim mai buni… Cu ocazia sarbatorilor poti incerca sa cumperi un set perle naturale de cultura in ideea ca vii cu ceva nou, ceva ce nu poate fi cumparat din magazinele din oras, ci doar de pe internet. Adica ma gandesc ca or fi si ceva magazine prin marile orase care vand perle naturale, insa eu unul nu am vazut asa ceva la Severin. Aici, toti sunt cu aurul si argintul.

Din cand in cand e bine sa mai schimbam “meniul” si sa incercam pe cat posibil sa avansam. Daca anul acesta daruim argint sau aur, anul urmator e bine sa venim cu altceva chiar daca femeilor le plac mai putin perlele. Poate ca le plac mai putin si din cauza faptului ca nu au avut de-a face cu ele pana acum. Din punctul meu de vedere perlele inspira atat de multa eleganta, incat orice femeie ar trebui sa le primeasca si sa le poarte. Cand ma gandesc la perle parca vad o femeie a anilor 1900-1910, vremuri in care eleganta era cuvantul de lege in societate. Astazi, nimic parca nu ar mai putea sa aduca acea eleganta in prezent, in afara de un set perle naturale de cultura.

Inteleg faptul ca ne place noul si de multe ori, stilul retro este foarte putin apreciat, insa din cand in cand e bine sa aplecam urechea si la altceva. Mergand intotdeauna pe un drum, fara sa ne abatem, nu vom reusi niciodata sa cunoastem lucruri noi ce sunt disponibile in afara drumului respectiv. Cred ca intelegeti destul de bine ce vreau sa zic si sper ca anul acesta de Craciun sa reusim cu totii sa facem cele mai frumoase cadouri persoanelor importante din viata noastra. Cursa inarmarilor cu cadouri a inceput si mai e destul de putin timp pana la ajunul Craciunului.

Leave a Reply