Cadouri cu bun gust

Nu toata lumea se pricepe la cadouri, asta e clar. Cred ca toti am avut momente in viata cand am primit de Craciun sau de ziua noastra niste obiecte cu care nu avem ce face, ori care nu au nici o legatura cu ziua respctiva. Am ramas cu obiecte de aruncat prin vitrina si cam atat, de parca sufrageriile ar fi muzee. Nu cred ca trebuie sa ai cine stie ce facultati inalte ca sa iti dai seama de utilitatea unui cadou. Aici, oamenii sunt impartiti. Multi zic ca un cadou trebuie sa fie ceva simbolic, care sa aduca aminte de evenimentul si de persoana care il daruieste. Altii, spun ca un cadou trebuie sa fie ceva util, de care respectivul sa se poata folosi pe viitor, nu sa il arunce intr-o vitrina. Ei bine, daca e sa ma intrebati pe mine, cred ca ma incadrez si eu in cea de-a doua categorie. Intotdeauna mi-a placut sa fac cadouri ce pot fi folosite pe viitor, cadouri precum ceasuri de mana sau cosuri de Paste traditionale. Acum, cu ocazia sarbatoririi Nasterii Domnului, ador sa fac cadouri cosuri pentru Craciun. Toti dau iama in ele inainte de sarbatoarea in sine daca apuc sa le daruiesc cu cateva zile inainte.

Am niste amici carora le-am daruit in urma cu 5 ani cosuri cadou cu vin, si de atunci au grija sa ma sune la fiecare final de an sa ma anunte ca vor acelasi cadou. Bine, ei le au putin cu bautura si stiu ca in acele cosuri se afla numai vin ales, nu orice posirca ordinara. Stiu ei ce sa ceara din moment ce au descoperit calitatea.

Indiferent de cadouri, trebuie sa ne bucuram de aceste sarbatori care desi sunt putine la numar, au rolul de a ne uni si de a ne aduce aminte cum am trebui sa fim de fapt mereu, nu doar cu prilejul sarbatorilor.

Leave a Reply