Cadouri pretioase

Femeile merita sa fie pretuite pentru faptul ca au grija de noi. Desi multi s-ar grabi sa spuna ca rolul femeii in societate nu e asa important eu as zice ca se garbesc in a trage concluzii. Egalitatea intre sexe exista si nimeni nu e mai presus fata de celalalt. Femeia e pe picior de egalitate cu barbatul desi multora nu le convine aceasta situatie. Barbatii de obicei vor sa detina controlul, sa fie ascultati si sa nu li se iasa din cuvant insa multi intrec limita si ajung sa se poarte ca niste cizme cu cele alaturi de care au ales sa isi petreaca restul vietii, la bine si la rau.

Egalitatea exista si trebuie respectata indiferent de parerea gibonilor. O femeie trebuie respectata si ingrijita, trebuie sa se simta iubita. Cadourile trebuie sa fie la ordinea zilei. De la seturi de argint la bijuterii handmade. Cu anumite ocazii putem gasi si ceasuri de mana  ieftine din argint si nu numai. Femeile trebuie tratate precum niste printese.

Sunt sigur ca 80% din barbati nu imi vor da dreptate insa cu timpul isi vor da seama ca viata trebuie traita in doi, fara stres si fara ca unul sa se simta inferior. Viata nu mai e deloc frumoasa atunci cand primesti reprosuri de dimineata pana seara, cand te simti asuprit si simti ca nimeni nu apreciaza eforturile pe care le faci in fiecare zi.

Mentalitatea romanului e destul de ciudata si cred ca va trece multa apa pe Dunare pana sa se schimbe ceva. Stiu foarte bine ca tara asta e bolnava si nu cred ca se va face bine vreodata. Poate doar peste cativa zeci de ani si cu conditia ca toata lumea sa invete ce inseamna respectul fata de cel de langa tine, ce inseamna bunul simt si sa indrageasca ideea de a face o bucurie prin a darui fara sa astepte nimic in schimb.

Leave a Reply