Caiet sau electronic?

Am incercat din rasputeri sa tin o agenda electronica si nu am reusit. N-a fost chip. Pur si simplu e prea mult de scris si ma enerveaza scrisul pe touchscreen. E atat de lent si daca am ceva idei de notat, practic pierd ideile pana reusesc sa le scriu.

In urma cu ceva vreme eram ferm convins de faptul ca o agenda electronica mi-ar fii mult mai utila, insa nu am luat in calcul scrisul pe touchscreen. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, niciodata nu am fost fanul acestor tehnologii. Mie imi plac telefoanele cu taste fizice, sa simti ca apesi un buton acolo unde tastezi.

Important este ca am incercat si am realizat ca nu-i de mine. Poate ca am eu prea multe de notat… Asadar, mi-am luat o agenda si niste caiete ca sa am pe ce nota idei, taskuri si asa mai departe. Nu e chiar asa simplu sa ai vreo 10 site-uri si sa tii evindeta la tot ce misca pe ele in materie de colaborari, postare de articole, statistici si asa mai departe.

Agenda clasica e sfanta, mai ales daca iti cumperi si una de calitate. De multe ori mi-a fost frica sa imi mai tin simple notite in telefon pentru ca mi-a cazut pe jos mai demult si doar o minune l-a salvat de la dezastru. Daca se strica de tot si ramaneam fara notite era destul de difici dupa de recuperat datele.

Fiecare tine agenda cum considera, insa in pofida faptului ca sunt un impatimit al tehnologiei, pot sa afirm ca nu voi tine niciodata notite electronice. E prea mare riscul sa raman fara ele in caz de pierdere, furt sau distrugere si pierzi destul de mult timp atunci cand vrei sa notezi lucruri mai complicate, fraze mai lungi.

Leave a Reply