Călătoria cu avionul reprezintă mai mult decât viitorul

Călătoria cu avionulDacă ai fi spus cuiva în urmă cu 20 de ani că te duci cu avionul în concediu sau în călătorii prin jurul lumii, te-ar fi considerat probabil un om foarte bogat, putred de bogat. În urmă cu 20 de ani nu oricine își permitea să zboare cu avionul și asta din cauza costurilor foarte mari ale biletelor. Cu timpul, cu cât ne-am dezvoltat ca civilizație, prețurile au început treptat să scadă. Astfel, în ziua de azi poți să zbori chiar și cu 15 euro dus-întors dacă te nimeri pe palier cu cele mai mari reduceri. Ca să-ți faci o idee, poți verifica bilete avion ieftine Aerolines.

Eu unul sunt foarte curios cum va arăta un bilet de avion peste încă 20 de ani dacă astăzi pot fi cumpărate cu 15 euro dus întors. Probabil că ne vom îndrepta tot mai mult către teleportare chiar dacă sună a science fiction deocamdată. Conceptul ne aduce aminte de seriale precum Star Trek dar din fericire, cam toate lucrurile imaginare cândva au devenit mai devreme sau mai târziu realitate, inclusiv dorința omului de a zbura. Iată că 1800 de ani mai târziu a devenit realitate.

Ideea aceasta de zbor super ieftin este dusă un pas mai departe și de către agențiile de turism care au reușit în ultimii 15 ani să inventeze conceptul de City Break, destul de popular astăzi, un concept care îmbină foarte bine ideea de relaxare într-un oraș extraordinar, pentru câteva zile, două trei la număr cu zborul. Atunci când începi să combini acest gen de serviciu, nu numai că reușești să ajuți industria biletelor de avion, dar reușești și tu ca agenție de turism să prosperi. Drept dovadă, aveți aici un articol de pe Adevărul ce atestă faptul că Aerolines și tui Travel Center (agenție de voiaj) reușesc să intre în topurile celor care se ocupă cu vânzarea de bilete de avion online.

În momentul în care ești capabil să cumperi bilete de avion ieftine cu sau fără City Break la pachet, eu unul cred că viitorul călătoriei cu avionul este asigurat într-un fel. Avionul este cel mai rapid și cel mai sigur mijloc de transport și faptul că devine din ce în ce mai ieftin nu poate decât să ne ajute și să ne bucure.

Leave a Reply