În campania electorală înfloresc șantierele… Proști mai suntem…

campania electoralăMai sunt cam 2 săptămâni până la alegeri așa că ce să vezi, ca prin minune, la Severin au început să fie reluate șantiere lăsate în paragină de luni bune. Cel mai mare șantier dat uitării de către constructorii aleși pe pile de către Primărie este cel de lângă Carrefour Drobeta, fosta centură a orașului pe care niște muncitori nebuni l-au abandonat de mai bine de o lună. Au rămas acolo semnalizările și strada a fost pusă pe butuci iremediabil.

Chiar așa oamenii ăștia nu au pic de bun simț? Cum să lași mă strada așa? Nu te gândești că sunt niște agenție economici care vor avea de pierdut dacă le strici strada și nu te mai ocupi de ea luni de zile? Și cum e mai rău, pe fosta centură a orașului sunt niște găzării cu GPL, acolo merg mașinile care funcționează pe gaz să alimenteze. E clar că pe partea unde e decopertată strada nu-și va mai strica nimeni mașina ca să alimenteze acolo. Se pare că nu pasă nimănui de chestia asta.

Ei bine, azi am văzut ceva mișcare timidă în zonă, semn că lucrările vor fi reluate. Nu știu de ce dar am impresia că intenționat au abandonat acel șantier ca să fie reluat acum, în vecinătatea alegerilor. Să zică oamenii „uite ce primar avem, cum se preocupă el de orașul nostru”…

E o mizerie tot ce se întâmplă și sper ca într-o bună zi să vină la Severin și un primar care să vrea să facă ceva, nu doar să fâțâie niște șantiere de ici colo. Asta putem cu toții să facem, să ne prefacem că ne pasă și chestii de-astea și să ne implicăm pe ultima sută de metri a alegerilor. Ăștia nu sunt primari, sunt niște măscărici.

Leave a Reply