Canal 33 Romania – unele dintre cele mai bune televiziuni online

Se spune că mediul online este unul foarte toxic, dăunător și nociv, că este plin de ură prostească și de oameni care nu ezită nici măcar o secundă să nu pară Buricul Pământului. Așa este dar peste toate aceste lucruri negative trebuie să primeze pozitivitatea. De această pozitivitate suntem personal răspunzători. Trebuie să o căutăm intens pe măsură ce încercăm să ne distanțăm de cancerul virtual, scos la înaintare de o societate meschină și rea.

Eu unul am găsit pozitivitate prin intermediul acestui canal de televiziune online numit Canal 33 România. Am aflat pentru prima dată de el când Cezar Dumitru aka Imperator (omul care călătorește în jurul lumii fără pauză de ani de zile) a fost invitat într-o emisiune acolo. Întrebările moderatorului au fost foarte bune iar poveștile lui Cezar au fost de asemenea interesante. Cu ocazia asta am aflat și eu de unde vine numele de Imperator, habar nu aveam până atunci.

Mi-a plăcut foarte mult emisiunea cu pricina așa că am dat like paginii iar ziua imediat următoare am mai văzut o emisiune la ei cu doi avocați celebri ce formează o echipă și-n viața privată. Iată, există și televiziuni care nu au culoare politică, capabile să facă emisiuni mai mult decât interesante, departe de mizeria și circul specific acestui mediu. Este un canal pozitiv de la care ai ce învăța, care face emisiuni pe care pur și simplu le urmărești așa de intens încât îți dorești să nu se mai termine.

Felicitări Canal 33 România pentru faptul că aduceți online-ului plusvaloare într-o vreme în care capătă din ce în ce mai mult negativism.

Leave a Reply