Cand cauti ponturi pariuri sportive?

Pariurile sportive in Romania au devenit de multa vreme un fel de job pentru unii. Atunci cand intrii intr-o agentie de pariuri sportive, observi ca pe scaune, la mese sunt asezati aceiasi oameni ca si ieri, ca si alaltaieri, la ghiseu cu bilete de inregistrat sunt aceiasi oameni ca si saptamana trecuta, si asa mai departe. Desi aparent pariurile sportive sunt adresate unui numar foarte restrans de oameni, acest cerc al pariorului este unul destul de larg. Ideea este ca se pot face bani din aceasta activitate, iar romanii sunt foarte dornici de profituri rapide. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care pariurile sportive au prins atat de bine la noi, pe langa faptul ca suntem o tara microbista. Avem fotbalul in sange si traim la intensitate maxima fiecare meci.

Indiferent de agentia la care joci periodic, ocazional sau zilnic, vine o vreme cand ai nevoie de ponturi pariuri sportive. Nu intotdeauna ai timp sa concepi biletele si in asemenea cazuri, mai cauti cate un pont. Imi aduc aminte de mine, in liceu, cand aveam timp berechet ca sa joc la pariuri. Va spun cu toata sinceritatea ca pierdeam ore bune atunci cand incepeam sa concep un bilet. Alegeam meciuri pe intreaga saptamana, 10, 12 la numar si asteptam cu sufletul la gura fiecare meci, sa vedem daca am castigat sau nu. Adevarul este ca atunci nu aveam tehnologie care sa ne ajute, jucam la Pariloto cu 1 leu biletul ca atata ne permiteam. Stateam de dimineata pana tarziu in noapte, 2 sau chiar 3 zile la rand pentru a concepe un bilet. Adunam informatii din ziare vechi, clasamente de la inceputul campionatului ca sa putem avea viziune.

Astazi, lucrurile sunt foarte simple. Nu mai ai nevoie de atata timp pentru a concepe un bilet pentru ca ai internetul la indemana. Ai acces la informatie instant din orice perioada si in cazul in care chiar nu ai timp deloc, poti incerca sa sa cumperi un pont sau doua de pe net. Tehnologia moderna faciliteaza atat de mult viata, incat internetul devine indispensabil. Imi pare rau ca pe vremea cand eram jucator impatimit al pariurilor nu existau asemenea posibilitati, adica sa cumperi direct pontul. Astazi, cand timpul nu imi mai permite sa fac bilete la pariuri, ma bucur de aceste ponturi care de multe ori sunt destul de precise.

Ma bate gandul de multe ori sa ma apuc de pariuri sportive din nou. Cred ca as putea sa rup vreo 3 ore pe zi pentru a calcula meciurile, combinat cu cateva ponturi de pe net. Dupa cum spuneam, lucrurile sunt mult mai simple astazi cand avem toata informatia la dispozitie. As putea sa fac o sectiune speciala pe site destinata acestor pariuri si cred ca in maxim 2 saptamani ar putea fii functionala. Ramane de vazut.

Leave a Reply