Când oare hipermarketurile vor respecta clienții?

Îmi pun și eu o întrebare destul de simplă: când vor avea respect față de client hipermarketurile în care noi cheltuim zeci de mii de lei anual? Nu știu voi, însă eu unul sunt de părere că atunci când faci pe cineva cu pula mare și-l îmbogățești prin faptul că alegi să cumperi de la el, nu de la altul, există pretenția să fii tratat cu respect. Ce înseamnă respectul afișat de hipermarketuri?

Ei bine, cred că se poate sintetiza prin 3 lucruri elementare. Absența acestor 3 lucruri mă face de multe ori să nu mai revin în magazinele cu pricina. E drept, nu interesează pe nimeni că nu sunt eu mulțumit dar în fine…

3 dovezi ale respectului pentru client afișat de hipermarketuri

  1. Casele de marcat sunt deschise, toate. Nu se stă la coadă jumătate de ceas din cauza faptului că din 30 de case sunt deschise numai 7, mai ales acum în prag de sărbători când apar acele cărucioare pline ochi. De asemenea, există case destinate clienților cu puține alimente, ca să nu stea 2 ceasuri la coadă pentru un parizer și un iaurt.
  2. Ofertele sunt reale, nu bătaie de joc. V-am mai povestit eu cu acel scaun la ofertă înainte de începerea anului școlar cu 72 de lei, când normal, fără ofertă, costa 49 de lei. Apreciez oamenii care fac oferte reale, nu găinării de-astea de păcălit proștii. Păi dacă un magazin a făcut cu mine așa, clar nu mai calc pe el acolo, că nu-i magazin, e centru de prostit fraierii.
  3. Cărucioarele sunt funcționale. De multe ori mi s-a întâmplat să iau un cărucior care are o roată sau mai multe blocate din cauza mizeriei. Nu le curăță nimeni. De cât să iei un asemenea cărucior mai bine îți blestemi zilele.

Leave a Reply