Cand voi fi patron

Nu mult timp ma mai despart de titulatura de patron. Mai am putin si pot spune ca am facut-o si pe asta. Tot ce sper este sa nu ajung precum patronii pentru care am lucrat pana acum de cand sunt in campul muncii, adica haini, egoisti, nesimtiti si prosti. Da, patronii pentru care am lucrat aveau prostie in ei cat pentru 10 oameni, dar asta nu m-a facut sa renunt asa usor la serviciu. Niciodata nu am plecat de la un job din pricina faptului ca nu am facut fata sau ca eram indisciplinat. Mereu am plecat din cauza oamenilor cu care trebuia sa am contact: colegi si patroni.

Sper sa nu ma schimb si sa nu ajung niciodata ca cei pentru care am lucrat. O sa imi dau silinta sa creez in jur un mediu cat mai placut pentru angajat sau angajati pentru ca am ajuns la concluzia ca cu cat mediul este mai nociv, cu atat angajatii vor da un randament mai scazut. Angajatul stresat si nervos nu va reusi niciodata sa fie productiv asa cum iti doresti. Foarte multi patroni nu inteleg chestia asta, adica productivitatea direct proportionala cu un mediu de lucru placut. Cei care streseaz angajatul nu fac altceva de cat sa ii creeze repulsie pentru jobul respectiv iar urmarea nu poate fii de cat una singura: demisia. Pai cati nu cunoastem patroni la care nu sta nimeni? Oamenii vin si pleaca de zici ca-i o banda rulanta intre ei, intre patron si angajat… Acea afacere nu are cum sa prospere atata timp cat nu exista continuitate si o munca facuta cu drag.

Voi incerca sa nu stresez pe nimeni si sper sa reusesc. Sunt un caracter destul de dificil, insa am incredere ca pot comunica cu cei din jur iar acest aspect este foarte important.

Leave a Reply