Care e sezonul nuntilor?

De multe ori obisnuiesc sa glumesc cu cei care aleg sa se insoare. E o zicala in randul baietilor cum ca n-ar alege sa se insoare, ci sa se nenoroceasca. In popor, casatoria pentru un barbat e privita drept ceva nasol, iar pentru femei drept ceva de bine. E drept, spiritul de Don Juan al barbatului care inca mai bantuie si dupa nunta, e de remarcat. Poate ca de-asta se asociaza cu nenorocirea taina casatoriei. (in spirit de gluma bineinteles).

Femeile in schimb, cauta intotdeauna siguranta unei familii. Scopul si rolul lor in societate este acela de a fii mame si de a creste copii. Pentru aceasta e nevoie de incredere, certitudine, dragoste (mai ales), siguranta materiala si asa mai departe. Intotdeauna perspectiva asupra vietii difera de la femeie la barbat si invers.

Sezonul nuntilor nu poate fi bine definit. De obicei, vara spre toamna e momentul prielnic pentru acest tip de eveniment. Se alege o perioada in care temperatura este suficient de buna pentru a favoriza deplasarile pe timp de zi. Sfarsitul verii si inceputul lunii septembrie vin cu temperaturi de maxim 30 de grade ziua si vreo 18 pe timp de noapte. In mod normal, data nuntii nu trebuie aleasa dupa anotimp, ci atunci cand se considera ca ar fi prielnic din alte puncte de vedere.

Mie unul nu mi-ar place sa fac nunta in plin sezon deoarece toata lumea este pe fuga, toti sunt agitati sa se imparta in 10 parti, sa rezolve mai multe evenimente intr-o perioada scurta de timp. Mie imi place ca totul sa fie organizat fara agitatie si fara batai de cap. Nu stiu daca o sa apelez vreodata la o firma de organizat evenimente, caci nu ma gandesc sa fac nunta secolului la mine in batatura. Cu siguranta o echipa care sa filmeze evenimentul o sa chem, trebuie sa ramanem cu amintiri. Gasiti aici filmare nunta la preturi destul de bune. Nu stiu daca ar conta chestia asta cu preturile bune atat de mult precum calitatea in sine. Intotdeauna am fost de parere ca oamenii cu adevarat priceputi trebuie platiti pe masura.

Leave a Reply