Care este cel mai avantajos credit pentru a-ti cumpara o casa

In anul 2015, cea mai mare problema a tinerilor o reprezinta acoperisul deasupra capului. S-au dus vremurile in care Ceausescu dadea case tuturor. Parintii nostri desi se vaita de comunismul in care au crescut, au avut cu totul alte griji. Desi se temeau sa spuna ce gandeasca, nu aveau teama zilei de maine sau cea a acoperisului. Ceausescu cu o mana dadea si cu alta lua. Libertatea nu exista, insa exista siguranta in ceea ce priveste viitorul, existau salarii din care puteai sa traiesti.

Casa este prioritate pentru tinerii trecuti de 25 de ani

Astazi, nu-ti mai da nimeni nimic, daca vrei o casa trebuie sa muncesti pentru ea. Faptul ca muncesti nu-ti asigura casa, nu ai un salariu care sa iti permita sa cumperi una cu banii jos. Cati dintre noi ne putem lauda cu asemenea salariu, cu o asemenea reusita? Adica sa ne putem cumpara case fara sa fim nevoiti sa ne imprumutam la banci… Poate cei care fac afaceri cu statul, caci oameni cinstiti prea putini.

Bineinteles ca daca esti om cinstit, singura ta sansa pentru a avea o casa este sa mergi la o banca si sa faci un credit. Intrebarea este unde mergi si ce fel de credit sa faci? Cele mai bune oferte deocamdata o sa le gasiti pe bancatransilvania.ro in ceea ce priveste creditele imobiliare. De mentionat in special programul Prima Casa, despre care puteti citi mai multe aici. Acest program este garantat de stat si asadar, mult mai usor de obtinut finantarea.

Creditul Prima Casa, cea mai buna solutie pentru achizitionarea de locuinte

Cunosc prieteni care au cumparat prin Prima Casa apartamente prin tara si sunt destul de multumiti. In functie de venituri, rata poate sa fie undeva la 100 de euro pe luna, astfel ca deja iti convine sa faci pasul cel mare. Decat sa platesti chirie de 100 de euro mai bine investesti in propriul tau apartament… Cunosc prieteni care stau cu chirie de 7 ani si deja incepe sa le para rau de faptul ca nu s-au gandit in aceasta directie de la inceput. Puteau sa aiba deja la activ 7 ani de rata platita si sa stea nestingheriti in propriile case, nu prin chirii.

Leave a Reply