Care este soluția pentru stoparea valurilor de imigranți?

Foarte multă lume s-a gândit că problema imigranților se poate rezolva prin închiderea granițelor sau prin expulzarea lor înapoi sau prin înființarea de tabere precum cea de la Calais. Ei bine, timpul a trecut și s-a dovedit faptul că în acest mod nimic nu se va rezolva vreodată, ba chiar mai mult, valurile de imigranți sunt tot mai numeroase și mai dese. Care este totuși soluția pentru a rezolva această problemă? Cum se poate rezolva odată pentru totdeauna problema imigranților?

Ei bine, eu unul cred că oricât de puternică ar fi Europa și SUA și Germania, Franța sau Anglia, aceste entități nu vor putea niciodată să suporte toți imigranții țărilor de lume a 3-a ori țărilor aflate în războaie pentru că discutăm despre sute de milioane de oameni. Astfel, ar fi mult mai bine dacă țările puternice din această lume ar începe să creeze bunăstare și stabilitate în țările din care oamenii vor să plece. Mă refer la investiții venite din țări precum Statele Unite care să crească nivelul de trai din acele țări și să stopeze în acest mod valurile de imigranți pentru că după cum știm cu toții, oamenii pleacă pentru a avea șansa la o viață mai bună pentru ei și familiile lor.

Cred că aceasta este singura soluție viabilă, altfel nu se va putea face nimic vreodată pentru că de exemplu, SUA ia anual cam 1 milion de imigranți. La final de an, alte sute de milioane de oameni vor vrea să emigreze și din această cauză nu se va ajunge niciodată la un echilibru.

Leave a Reply