Care sta la casa si n-are ce face cu garajul, isi deschide service auto

M-am speriat cate service-uri auto s-au deschis in Severin in ultimii ani. Nu pot sa cred ca se dau autorizatii atat de simplu. Bine, asta in cazul in care au autorizatii cei care deschid ca am vazut ca e la moda sa nu prea ai. Dai si tu ceva acolo, doua cartuse de Kent si stai linistit.

Eu unul cand spun service auto imi imaginez cu totul altceva, nu cotetul ala in care se repara masini la X sau Y acasa. Pentru o radiografie mai precisa, service-urile din Severin sunt niste cotete si-ti dai seama ca pe strada X exista un service auto pentru ca sunt foarte multe masini pe la o anumita poarta. Asa se repara masinile de la noi.

Imi curgea ceva motorina pe la pompa de injectie si am intrebat in stanga si in dreapta care-i baiul, primind de multe ori raspunsuri de genul “noi nu facem pompe de injectie”… Pai stai ba, aia nu e componenta a masinii? Ce-i ma cu mascaricii astia care si-au deschis service-uri auto prin garaje si fac mutre la ce repara si ce nu?

Pai daca esti mecanic repari orice la o masina, nu doar schimb ulei si placute de frana ca pe alea le fac si eu la mine acasa daca ma chinui putin… Cred ca pana la urma o sa se ajunga la ratia de 1:1 in orasul asta, adica 1 service auto la 1 mecanic auto… Numai cine nu vrea nu-si deschide.

Degeaba se deschid, sunt praf si pulbere. Nu se pricep de cat la schimbat becuri. Cand ii pui sa schimbe o garnitura la pompa de injectie te ia cu “noi nu facem pompe”… de parca pompa de injectie ar fi de le OZN, nu tot de pe masina…

Leave a Reply