Care sunt aspectele principale in functie de care alegem mobilierul?

De fiecare data cand vrem sa cumparam mobilier pentru casa trebuie sa fim foarte atenti la aspectele principale. Materialul din care e construit mobilierul, pretul si asa mai departe. Achizitionarea pieselor de mobilier o faci o data in 10-15 ani, nu in fiecare zi, deci trebuie luat in vedere orice aspect placut sau neplacut inainte de a da comanda.

 

Multa lume se zgarceste insa cand vine vorba de cumpararea mobilei si se pricopsesc la cateva sute de lei si cumpara ceva de proasta calitate dintr-un pal care se macina sau putrezeste in timp, in loc sa caute calitatea si sa se uite dupa mobila din lemn de tei, fag, stejar si asa mai departe.

 

Va spun din proprie experienta, asta deoarce am lucrat la un magazin de mobila si am observat ca lumea nu stie ce alege si se arunca ca prostii pe ce-i mai ieftin, iar dupa o perioada revin la magazin cu primele sesizari ca i s-a desprins placajul din spatele dulapui, i s-a sters musamaua de pe canapea sau ii misca usa de la mobila de bucatarie. Poate ca pe undeva e si vina meseriasilor care din cauza comenzilor numeroase fac lucru de mantuiala si asa se pierde calitatea. La magazinul unde lucram eu, sefii aveau acasa atelier unde construiau chiar ei mobilier iar mai apoi il expuneau in magazin. Bineinteles ca faceau lucru de calitate pentru ca erau producatori si nu cumparau de la altii sau din import.

 

In urma cu ceva timp m-am mutat la casa si am schimbat si mobilierul vechi cu altul nou. Locuind in Bucuresti, aveam de unde sa aleg din sute de magazine de mobila, dar m-am oprit la Mobiclass, deoarece cumparasem de vreo cativa ani de la ei o mobila de bucatarie si mi-a placut tare mult cum a aratat si calitatea functionala si estetica. Acum a venit timpul sa cumpar mai multe piese de mobilier si m-am dus tot pe mana lor pentru ca sunt producatori iar dupa cum se lauda si se vede, finisajele sunt fine, rafinate si sunt aplicate dupa tehnologii italiene.

 

Am facut la comanda mai multe elemente de mobilier pentru dormitoare, living si bucatarie exact dupa dimensiunile necesare, iar dupa aproximativ doua saptamani de la plasarea comenzii, mobila a fost terminata in totalitate si montata. Vreau sa va spun ca arata foarte bine si se imbina perfect cu atmosfera camerei, a peretilor si a parchetului. Parca de acolo trebuia sa faca parte.

 

Sincer, recomand Mobiclas pentru ca fac treaba minunata. Daca vrei sa comanzi mobila de calitate sau sa te informezi mai in amanunt, recomand sa intri la contact Mobiclas si sa soliciti detalii cu privire la nevoile tale.

One Response

  1. Dragos December 3, 2015

Leave a Reply