Cât costă iubirea? Dar fericirea?

Se spune că există pe lume lucruri mult mai importante decât banii. Sentimentele se încadrează perfect în această categorie, însă atunci când vine vorba despre gesturi unice și foarte semnificative pentru noi, înfăptuirea acestora trebuie să fie oricum, numai ieftine nu. Să luăm de exemplu cererea în căsătorie. Câți dintre voi, cei care ați trecut printr-o cerere în căsătorie ați optat pentru verighete la comandă? Sau mai bine zis câți dintre voi, bărbați care ați cerut de nevastă ați investit în inele de logodnă din aur de cea mai bună calitate?  Sunt sigur că nu prea mulți și vom discuta despre acest aspect imediat.

Consider că femeia visurilor tale nu trebuie cântărită, nu trebuie să stai pe gânduri dacă merită sau nu investiția într-un inel foarte scump, calitativ, pentru că ea este practic tot ce ai. Dacă ei nu-i cumperi ceva foarte frumos cu această ocazie, atunci cui o să cumperi? Mamei? Sorei? Nu cred că lucrurile trebuie cântărite în acest mod și consider că femeia ta merită întotdeauna ce-i mai bun, ce-i mai frumos pentru că bucuria pe care o să o vezi în ochii ei atunci când vei face gestul va fi una pură, inimaginabilă. Dacă inelul va fi unul de foarte bună calitate, de asemenea va avea motive să fie bucuroasă și după ce trece emoția momentului respectiv. Cred că este singura modalitate prin care poți începe o căsnicie cu dreptul, să îți faci femeia fericită din prima zi de când acceptă să fie a ta pentru totdeauna.

Există magazine online care îți pot oferi bijuterii de foarte bună calitate, chiar și la comandă dar tot ce trebuie să faci este să realizezi că merită investiția. În străinătate, nu se ține cont de aceste lucruri pentru că acolo oamenii oricum au alte standarde și o altă mentalitate. Ei oricum dau mii de euro pe un inel de logodnă de foarte bună calitate. În România e un pic mai dificil pentru că noi am rămas captivi în epoca lui ieftin și mult dar nu-i nimic. Ne revenim și noi încet încet, mai ales cu ocazia unei cereri în căsătorie. Încetați să mai cântăriți fericirea în bani și bucurați-vă de viață.

Leave a Reply