Cat de dificil este sa cumperi haine de calitate in Romania?

Ei bine, cred ca este destul de dificil din cateva motive destul de lesne de inteles: diversitate, nivel de trai scazut, mentalitate. Daca le luam pe rand sa le analizam, o sa observam probabil ca diversitatea este o realitate ce nu poate fi contestata. Exista sute poate chiar mii de magazine online care vand haine de dama de exemplu. Sa nu le mai pun pe cele din oras, buticurile din hipermarketuri si asa mai departe. putine magazine online si offline reusesc sa se remarce prin calitate si sunt destul de dificil de identificat pentru ca se pierd in peisaj. Uneori e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. Totusi, puteti comanda de aici haine de calitate daca va doriti asta, in special rochii de seara caci sunt la mare cautare.

Suntem coplesiti de mentalitate atunci cand mergem la cumparaturi

Nivelul de trai este si el factor determinant atunci cand discutam despre calitate intrucat calitatea costa. Nu exista ieftin si bun, exista numai ieftin si slab calitativ. Cei care doresc sau mai bine zis cele care doresc sa cumpere rochii Helen Boutique de exemplu, nu or sa se uite niciodata la bani. Trebuie sa ai o mentalitate axata pe calitate care nu-ti permite sa te mai intorci la ieftin si mult. Putine femei se pot lauda cu rochii de seara de calitate pentru ca putine femei in Romania au o mentalitate care sa le ajute sa inteleaga importanta calitatii in viata lor.

Degeaba exista magazine online care sunt capabile sa ofere sacouri pentru femei de calitate daca femeile sunt interesate de sacouri ieftine cu care sa-si faca treaba si atat. Sunt de parere ca pana nu vom reusi sa scapam de pecetea asta a mentalitatii gresite nu cred ca avem vreo sansa sa aducem calitatea in viata noastra niciodata. Trebuie sa iti doresti in primul rand, sa iti doresti mai mult de la tine si de la viata. Calitatea practic ce este? Reprezinta o gradatie a lucrului bine facut pe o scara a multumirii noastre, nu? Ei, aici cred ca mai avem putin de lucrat. Aici mai trebuie imbunatatite lucrurile.

Leave a Reply