Cat de greu e sa cumperi un telefon mobil de pe TOCMAI sau OLX?

Ei bine, destul de greu cum am reusit sa aflu in ultima saptamana. Caut un telefon de maxim 600 de lei si nu gasesc decat telefoane supra evaluate, cara arata ca dupa razboi si care, dupa spusele proprietarilor ar valora cel putin cat luna de pe cer. Majoritatea bleaurilor second hand se vand cu mult peste pretul real de piata. Cel putin atata se cere pe ele, ca de vandut nu cred ca reuseste nimeni sa le vanda…

Cum sa ceri pe un S2 second hand 550-600 de lei cand nou este 700?? Cum sa ceri pe un S3 sh 800 de lei cand nou este 1000? Lume proasta si imbecila care ori  e pusa pe pricopseala pe seama fraierilor cu buna stiinta ori e atat de proasta incat nu stie pe ce lume traieste si e incapabila sa realizeze cat valoreaza lucrul pe care ei il detin. Am tot auzit porcaria de genul “am dat pe el 1500 cand a fost nou si de-asta cer acuma 1000, am lasat 500 la pret”, insa intre timp cacatul pentru care se cere 1000 azi sh se vinde cu 1050 nou, tehnologia devalorizandu-se constant si rapid.

Prosti, dar multi… sa nu mai zic de timpul pierdut cu telefoane la care nu raspunde nimeni, cu anunturile incomplete din care se uita sa se specifice diverse nimicuri precum faptul ca e crapat in nustiu ce colt, sau ca e codat in Orange sau pizda masii mai stie in ce retea.

Cred ca mai am putin si renunt la a mai cumpara ceva vre-o data de pe Tocmai si Mercador. Ma intorc la old school OKAZII desi a pierdut din avant.

Leave a Reply