Cat de greu e sa gasesti o spalatorie auto serioasa?

Ei bine, din cate am observat foarte greu. Este genul de afacere care poate avea succes sau nu, doar in functie de ce angajati ai. Daca ai angajati care se grabesc si muncesc doar asa la repezeala fara sa fie atenti la detalii, cu siguranta vei da faliment cat mai curand. Adevarul e ca in ultimii ani numarul masinilor a crescut considerabil, asa ca si spalatoriile auto s-au inmultit precum ciupercile dupa ploaie.

Cine sunt spalatorii auto? Sunt de obicei tipi fara multa carte sau amatori de ciubucuri grase. Una din doua.  Pe timp de vara se scot lejer  1000 de lei pe luna numai din ciubuc. Iarna intr-adevar este putin aiurea, se lucreaza cu apa rece.

Ce am observat? Sunt o mana de spalatori auto in tot orasul care se rotesc pe la toate spalatoriile. Lucreaza azi la una, maine la alta. Sunt foarte putine spalatorii in oras unde gasesti intr-adevar un spalator care sa faca treaba in asa fel incat sa fii cu adevarat multumit. Si oamenii sunt carcotasi, nu le lasa ciubuc, insa pentru ce sa le lase daca treaba nu fac? Sunt de parere ca ciubuc se lasa doar celor care fac treaba buna.

Leave a Reply