Cat de importante sunt cauciucurile si de ce e bine sa le cumparam intotdeauna NOI

In Romania exista doua modalitati de cumpara cauciucuri: noi sau la mana a doua. Moda cu cauciucurile la mana a doua a aparut in urma cu cativa ani cand s-a dat legea cu obligativitatea cauciucurilor de iarna pe masina in cazul in care carosabilul este acoperit cu zapada sau gheata. Intr-un fel mie mi s-a parut o lege buna, insa romanul a gasit o metoda tipica de a o ocoli: anvelopele second hand. Anvelopele de iarna second hand bineinteles ca nu au floare si sunt egale cu zero pe timp nefavorabil. E o gaselnita care sa ii scape de amenzi doar. Singurii care au tinut in mod expres sa cumpere cauciucuri de iarna noi au fost proprietarii de masini offroad. Ruland in offroad, stiu cat de importanta este aderenta in orice situatie. Pentru cei cu masini de teren, iata un link interesant cu preturi pentru anvelope http://www.acvila-romania.ro/anvelope-offroad/.

Ca sa revenim la discutia initiala, anvelopele fie de vara fie de iarna sunt foarte importante deoarece ele asigura aderenta masinii. In momentul cand cumperi cauciucuri la mana a doua risti viata ta si a celorlalti oameni aflati in masina cu tine de fiecare data cand pornesti la drum. Cu siguranta poti gasi   noi, pe internet daca o sa iti dai silinta sa cauti, asa ca de ce sa iti mai risti viata cu cele second hand? Pentru cateva sute de lei merita?

E bine sa cumparam anvelope noi, fie ca discutam despre anvelope de vara, de iarna , anvelope offroad si asa mai departe. Poate multi sunt descurajati de preturile mari practicate de magazinele din oras si sunt dispusi sa faca compromisul cu second hand. Exista cauciucuri ieftine pe internet si tot ce trebuie sa faci este sa cauti vreo 5 minute doar. Cu siguranta vei da de magazinul celor de la acvila-romania.ro  si te vei lamuri ca merita cativa zeci de lei in plus pentru un cauciuc bun. De ce sa dai 80 de lei pe unul la mana a doua bun de Formula 1 cand poti sa cumperi cu 120-130 de lei unul nou? Nu va jucati cu siguranta voastra pentru cativa zeci de lei in plus.

Leave a Reply