Cat de inutile sunt SUV-urile americanilor iarna

Mai fratilor, eu am mai vazut oameni prosti, insa americanii cred ca sunt in capul listei. Ca sa iti dai seama de treaba asta nu trebuie sa fii Einstein sau sa ai un IQ foarte mare, ci doar sa te uiti la ei cum incearca sa coboare o panta pe zapada cu SUV-urile lor de 4 tone. Pe mine cel putin ma amuza teribil sa vad cat de inutile sunt acele masini cand la volanul lor se afla un incompetent si un prostul prostilor.

Adica frate, degeaba ai 4×4 si o masina de 5 tone daca tu te duci sanie cu frana pusa din capul strazii pana jos. Ca sunt si eu curios cum se gandesc oamenii astia ca mai functioneaza 4×4 si tehnologia moderna daca ei tin frana apasata ca ciobanii. Nu stiu la ce scoala de soferi au luat permisul cei din imagine, sau stati ca la ei nu e cu scoli de soferi ca la noi, alta este procedura.

Bineinteles ca mastodontii lor sunt si pe benzina cu motoare de 4000 cmc sau ceva de genul. Nu m-as astepta la cine stie ce performanta in ceea ce priveste abilitatile 4×4, insa dupa cum spuneam, nu e de vina masina ca soferul este un imbecil. Probabil ca si acelea au fost concepute pentru asemenea situatii si au trecut niste teste cu brio. Acuma, nu cred ca poate producatorul sa educe viitorul sofer ca o panta inghetata si inzapezita nu se coboara cu piciorul pe frana.

Unde nu-i cap, vai de picioare, in clipul de mai jos nu au avut loc tamponari, ci a iesit in evidenta inutilitatea mamutilor americani. Asta inseamna o scoala de conducere in stil american. Nimic mai mult.

 

One Response

  1. Adi March 20, 2016

Leave a Reply