Cât de mult contează canapeaua în ecuația unui living modern?

canapele livingCei care doresc să aibă parte de un living modern trebuie să ia în calcul toate piesele de mobilier pe care le folosesc, de la formă la culoare, de la dimensiune la ideea de spațiu creat de acel ansamblu. În ziua de azi, livingurile au tendința să devină foarte deschise și destul de viu colorate, cu toate că nu se merge pe ideea de sorcovă. Culorile folosite sunt în nuanță de două sau trei dar deschise, fapt ce amplifică într-un fel ideea de spațiu mărit al încăperii.

Cu toții am văzut livingurile senzaționale pe care americanii le au prin filme, mult propovăduite și prin intermediul revistelor de design interior și  ideea e că fiecare dintre noi poate să recreeze așa ceva în propria casă. Tot ce trebuie să facă este să fie puțin atent la ceea ce am spus mai sus, la dimensiune, culoare și design. Atât timp cât se respectă proporțiile și culorile, sunt șanse destul de mari să ai parte de un living foarte modern, desprins parcă din revistele de specialitate. Și mare atenție la canapea, întrucât este piesa principală din living.

Cele mai frumoase canapele living le-am văzut pe acaju.ro, unul dintre puținele magazine de mobilă online care vine cu piese capabile să recreeze aerul libertin al sufrageriilor americane. Prețurile sunt de asemenea destul de bune. Nu sunt adeptul mobilei foarte scumpă, sunt adeptul mobilei care să creeze în spațiul tău bine definit senzația pe care ți-o dorești tu: de libertate, bucurie, liniște etc. Acest magazin online are suficiente canapele la vânzare cât să acopere o gamă largă de gusturi, iar prețurile sunt după părerea mea accesibile. De acord, sunt mai ieftine pe la magazinele de bricolaj dar cu siguranță nu sunt atât de frumoase, nu au un design atât de modern și nu te vor ajuta să dai viață livingului tău în modul în care îți dorești.

Și ca să vă faceți o idee despre ce fel de livinguri puteți pune la cale cu ajutorul mobilei de pe acaju.ro, aveți aici idei de amenajare care mai de care mai năstrușnice. Contează, canapeaua contează foarte mult atunci când discutăm despre ideea de living modern, așa că sfatul meu este să investiți numai într-o mobilă dintr-un magazin specializat în piese moderne, precum acaju.ro.

Leave a Reply