Cât de mult contează „frații de peste Prut”?

Nu am scris niciodată despre cei din Moldova, așa zișii frați ai noștri de peste Prut și nici nu aveam de gând să scriu dar când am văzut cu cine au votat după campania electorală care doar ce s-a încheiat, nu pot să nu-mi exprim un punct de vedere.

Băi frate, m-am ferit ani de zile să nu scriu pe blog faptul că moldovenii sunt proști de dau în gropi, dar iată că am reușit acum să ajung la această performanță: moldovenii sunt proști ca noaptea, proști de dau în gropi. Mă refer bineînțeles la cei de peste Prut, pe care nu vreau să-i consider frații mei sub nici o formă. Să se ducă ei să stea capră la Putin, că mie nu-mi trebuie așa ceva.

Chestia asta cu frații noștri de peste Prut trebuie să înceteze pentru că acum, e mai clar ca niciodată: ei vor cu Rusia, nu cu România sau cu Europa. Și da, am tot auzit că alegerile au fost fraudate că așa și pe dincolo dar fraților, cât să se și fraudeze? E clar că acolo oamenii mai au mult timp până să evolueze și deocamdată l-au ales pe Putin. Nu mi se pare că ar avea o dorință exacerbată de a evolua, din contră, prin acest vot se întorc în trecut cu 100 de ani, în primitivism. Așadar, din punctul meu de vedere, frații de peste Prut nu mai contează după acest vot.

Voi ce credeți despre votul din Moldova?

Leave a Reply