Cat trebuie sa platesti pentru a renunta la abonamentele Digi Mobil?

In momentul in care am vazut ca intarzie spre doua luni livrarea telefonului meu 3g, am format 0352400414 si am intrebat-o pe duduie care este procedura pentru a renunta la cele doua cartele pentru care incheiasem un abonament nelimitat de 5 euro/luna fiecare.

Domnisoara m-a intrebat ce si cum, de ce vreau sa renunt si i-am zis ca deoarece ei ai iesit de pe reteaua 2g si m-au lasat in pom, neavand telefon compatibil 3g desi il astept de 2 luni, doresc sa renunt la cele doua cartele si sa revin la Orange. Ma pune in asteptare pentru doua minute dupa care revine cu raspunsul. Atentie mare…

Mi-a cerut aproximativ 300 de lei de cartela, dintre care 250 de lei reprezenta “taxa de folosire retea 3g”… Cu alte cuvinte, trebuia sa achit contravaloarea intregului abonament. Semnasem pe un an de zile si daca stau bine sa calculez, 5 euro pe luna x 12 luni cam atata face, aproape 300 de lei. Ma costa vreo 600 de lei ca sa renunt la abonamente, asa ca aveti grija cand luati decizia de a contracta serviciile lor, intrebati inainte care sunt termenii si conditiile de renuntare la abonamente.

One Response

  1. eu August 24, 2015

Leave a Reply