Cauți apartamente Iași? Iată trei motive pentru care ar trebui să te orientezi către cele noi

Noi, tânăra generație care s-a născut după Revoluție, avem un dezavantaj foarte mare cu care pornim la drum și anume faptul că nu avem unde să stăm. Nouă nu are cine să ne mai dea case gratis ori în rate destul de accesibile astfel încât să nu avem stresul unei case.

Cei mai mulți dintre noi reușim să cumpărăm un acoperiș deasupra capului prin credite ipotecare, dacă nu cumva avem părinți bogați care au furat de pe la stat, de pe la primării, prin contracte ciudate.

Astăzi o să discutăm puțin despre cei care își caută un apartament prin Iași. Asta e, vine un moment în viața fiecărui tânăr în care este nevoit să se mute singur ori cu iubita/nevasta. Nu vrea nimeni să stea în casa părinților până la adânci bătrâneți.

Astfel, se merge către banca pentru a obține un credit de finanțare Prima Casă ori ceva asemănător.  Ideea este că dacă tot ne avântăm în ipoteci pe zeci de ani, măcar să fie ceva care să merite, nu? Astfel, o sa vă prezint 3 motive pentru care ar trebui să cumpărați apartamente Iași de la dezvoltatori, nu de la cei care le-au primit de la stat în urmă cu 40 – 50 de ani.

3 motive să cumperi apartamente Iași de la dezvoltatori imobiliari

  1. Vechimea blocurilor construite pe vremea lui Ceaușescu va începe să își spună cuvântul. Ideea este că nimic nu-i veșnic. O să vină acel moment în care blocurile pe care azi le vedem în picioare, nu or sa mai fie în picioare. Deja au 40 – 50 de ani vechime și au ținut două generații.
  2. Complexurile rezidențiale nou construite sunt mult mai aerisite. Au parcările proiectate astfel încât să nu se îngrămădească nimeni. De asemenea, suprafețele sunt ceva mai mari de cât cele ale apartamentelor construite în urmă cu 40 – 50 de ani.
  3. Apartamentele sunt finisate modern, totul este nou. Nu puțini sunt cei care aleg să cumpere un apartament vechi pe care să îl renoveze. Ei bine, renovarea unui apartament poate să coste peste 10.000 de euro, așa că e mult mai ieftin să îl cumperi nou. Dacă tot ne auto-sugrumăm cu ipoteci pe zeci de ani, măcar să fie totul nou.

Leave a Reply